Over Colve

Colve is ontstaan door het gebrek van comfortabele kolfplekken op de Nederlandse werkvloer die voldoen aan de wettelijke kolfcode. Te veel vrouwen moeten nog gebruik maken van ongeschikte plekken zoals een toilet, voorraadhok of ruimte waar collega’s kunnen binnenlopen. Veel kolvende moeders die na hun zwangerschapsverlof terugkeren bij hun werkgever worden onvoldoende gefaciliteerd. Terwijl ze hier recht op hebben. Colve is een simpele en flexibele oplossing voor werkgevers om kolvende vrouwen te voorzien van een faciliteit die de kwaliteit van het kolven en het welzijn van de moeder verhoogt.

Colve is een standalone ruimte die de kwaliteit van het kolven en het welzijn van kolvende moeders op de werkvloer verhoogt. De ruimte is comfortabel, hygiënisch, afsluitbaar en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Colve voldoet aan de kolfcode. De ruimte beschikt daarnaast over extra eigenschappen die ervoor te zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen en optimaal tot rust komen.

Colve is opgericht door Wesley Pabis en Remy de Klein, twee Amsterdamse ondernemers met een achtergrond in interieurontwerp binnen de kantorenmarkt. Ina Heijnen, ervaringsdeskundige en auteur van het boek ‘Spuug op je blouse’, is adviseur en ambassadrice voor Colve. Zij heeft zich bij Wesley en Remy aangesloten om het kolfprobleem in de werkomgeving te verbeteren.

Ga naar Colve
BACK TO TOP